om Styrkelabbet (rekommenderas starkt!) - nnifglenn.blogg.se

nnifglenn.blogg.se

Glenn bloggar om NNIF's gym och styrketräningsskola

om Styrkelabbet (rekommenderas starkt!)

Publicerad 2012-10-10 16:11:02 i Träningsskola

Styrkelabbethttp://www.styrkelabbet.se/ ) finns det mängder med bra och lättlästa artiklar inom styrketräning, både för nybörjare och mer avancerade. Filosofin där är precis den jag själv anammar, att styrketräning ska vara enkelt och effektiv samt fokus på hälsa och rörlighet.
 
Det första man "bör" göra är att registrera sig genom att fylla i sin e-mail, man får då ett par e-mail som man skall följa instruktioner i (dessa brukar hamna i skräpposten så man får gå in där för att läsa dem) efter ett tag får man regelbundna e-mail om något som heter "Träningsskolan" (6 delar totalt) samt tillgång till en pdf-fil som heter "Fixa din rörlighet för knäböj och marklyft" - båda dessa rekommenderar jag starkt!
 
Jag följer flitigt "fixa din rörlighet för ..."och brukar lägga till lite övningar för piriformis, iliposoas + quadriceps (mera om detta senare i min styrketräningsskola när jag tänker gå igenom rörlighet för underkropp)
 
Vad man mer kan hitta där är en introduktion till styrketräning med fria vikter (hantlar, skivstänger samt övningar med kroppsvikten som belastning), utföranden på de viktigaste övningarna samt tips för dessa, förslag på kost och tillskott, med mera.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela